Jag serverade soppan med spröda smördegspinnar med ost, som jag köper på Lidl. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Själv är jag (om ni inte redan läst er till det) grymt nöjd med denna soppa, som dessutom tack vare den rostade blomkålen får en betydligt snyggare beigebrun färgån vanlig vit blomkålssoppa
När du flyttar över kycklingen till formen, se till att allt följer med ner i formen. Lägg i botten på en stor ugnssäker form och häll över lite olja och rör runt
I mitt recept pårostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Tiden tickar förbi och annat som skulle vara medpå denna påskinspirerade middag förbereddes. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Lustigt med taleggio som är så snäll i doften naturell, men när den blir varm så sprider sig en minst sagt speciell doft som man antingen uppskattar eller rynkar på näsan åt
1Ryggbiff800 g ryggbiff salt svartpeppar 300 g kantareller, smörstekas med salt och peppar 1 förp rucolasallad 1 dl pumpakärnor, rostade och salta 100 g parmesanost. 1Potatis1 kg potatis (små) 200 g cheddarost 1 msk jalapeño, på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.