rotfruktsbröd- en måndagssyssla?
mat.såklart. Lina Abrahamsson
mat.såklart. Lina Abrahamsson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2009 on Flickr.
  • 20 st
  • 50 g jäst
  • 5 dl ljummet vatten
  • 2 dl finriven morot
  • 2 dl finriven palsternacka
  • 250 g keso (alt 2 1/2 dl naturell yoghurt)
  • 2 tsk salt
  • 1 msk rapsolja
  • 4 dl grovt rågmjöl
  • 3 dl rågflingor
  • 12 dl vetemjöl
  • 30 minuter Sätt ugnen på
  • 225 grader Knåda degen på lätt mjölat underlag
  • 20 minuter Pensla med vatten och grädda bröden mitt i ugnen i ca
  • 225 grader Låt svalna på galler under bakduk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.