Skär jordärtskockorna i mindre bitar och blanda med rapsolja och salt i en ungsfast form. Hacka lök ochäpple i småbitar och stek i en kastrull till konsistensen blir mjuk och lätt transparent
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Toppa med nötterna, oljan, citronsaften och saltet. med en osthyvel eller skiva tunt med en kniv. Håller sig några veckor i lagen så länge ingen smuts kommer ner i den och den står kallt
Ingredienser 12 st skivor kalkonpastrami 500 g färskpotatis 2–3 msk rapsolja 100 g sockerärter salt 1 st salladshuvud, tex crispsallad eller romansallad 1 st grönt äpple 1 dl saltrostad blandning av frön och nötter (finns färdig i butik) ärtskott Pepparrotskräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.