Rostad färskpotatis. Mycket tacksamt att marinera, mört och smakrikt. En rejäl skvätt vinäger förkortar tiden för marinering och gör inte att köttet smakar surt
Kombinationen hummus ochrostad tomat är bara sååå god. Hemligheten med en perfekt hummus tycker jag, förutom en bra balans mellan citron, vitlök och tahini – är rätt konsistens
I lördags marinerade jag lite karréoch spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Täck med plastfolie eller lägg i tättslutande burk och låt stå framme i rumstemperatur tills det ska grillas
Vegetariska kåldolmar med gräddsås och pressgurka. Pinchitos med saffransris. Grillad pluma . Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
Många har svårt för fläskkarré, men rätt tillagad ochmed schyssta tillbehör är det en höjdare. Börja med att skära rotfrukterna grovt och lägg i en långpanna, gärna med bakplåtspapper i så blir det lättare att ta hand om plåten sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.