12 kg
färskpotatis 0.5 dl balsamvinäger 3 msk olivolja 2 msk flytande honung salt svartpeppar 250 g grön sparris 125 g rädisor krasse Ugn: 225° Det här behövs:Skrubba potatisen och låt den torka. Dela stora potatisar i mindre bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
1 Blanda
balsamvinäger, olja, honung, salt och peppar och häll över potatisen. Baka i 40 minuter.
1 Bryt
bort nedersta delen på sparrisen och dela resten i bitar. Förväll i 2 minuter. Dela rädisorna. Blanda sparris och rädisor med potatisen och klipp krasse över.
Vänd rostad potatis, babyspenat, vårlök och sockerärtor i en bunke med grovt riven västerbottensost. I fredags köpte jag och Leif en helggourmetpåse från Hemmagastronomi
Rostadfärskpotatissallad med jordgubbar och mynta Spara Skriv ut Portioner. Blanda den färdigrostade potatisen med övriga ingredienser och slå över dressingen
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Färdigrostad. Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. Det hade varit skönt att kunna skriva att allt är klart, men så är inte fallet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.