Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkringoch tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas och köttbullar som skulle stekas så glömde jag precis bort den
Jag hade tidigarehållit på mycket iträdgården, något som innan skänkt mig stor psykiskåterhämtning men som jag helt enkelt inte orkade med alls längre och jag lade det helt på is det här året
Roligt att det inte bara är godis, prylar och kläder som säljs på marknader på det här sättet. Den här typen av grönt är det bästa jag vet att köpa och njuta av på sommaren
Solen skinerOCH det är rätt varmt. Smaka av med honung, salt och peppar. (Ett glas av ett jättegott rosévin, som det också var premiär för, blev det innan maten)
Vispa ut mjölet ilite av mjölken så det blirklimpfritt, vispai resten av mjölken, salt och ägg, vispa dock inte för mycket för då kan äggstanningenbliblåsig
Ja vad skall man säga när man sitterochtitta ut över takåsarna, när luften är krispigochhimlen är kristallklarsamtidigt som hela lägen luktar stekt fisk
Det är en klassisk, italiensk efterrätt, och det finns en mängd olikavarianter på den. Egentligen vet jag inte vad som krävs av en efterrätt för att den ska få kallas Tiramisu
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tjifick jag när min choklad var lite för varm vidtillsättningoch chokladsmeten därför blev tjockare och tyngre än den utan choklad
Garnera efter tycke och smak med vispad grädde och färska bär, eller servera separat vidsidan om. Jag var sannerligennovis på området, ochvisste knappt hur en blogg fungerade
Nåja, det är inte alla som gillar att sörpla och slafsa och försöka pilla ut kräftstjärtar. Augusti är ju kräftkalsens månad, festerna avlöser varandra
Söta Saker har den här månaden "Personligt" som tema, och vad kan passa mig bättre. Riktigt "mufsig" är den, som min svägerska brukar säga när något av mina bakverk blivitriktigt lyckade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.