Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Krämig risottomed kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. När den är klar kan du lägga den åt sidan och skära i strimlor som du sedan serverar medrisotton
Ett par gånger på kort tid har han bjudit på svamprisotto och det har varit mycket gott. Risotto ”ska” göras genom att tillsätta lite vätska till riset, låta det koka in, tillsätta lite mer vätska, låta det koka in osv… Sånt omständigt är inte riktigt Peters melodi, han öser i allting på en gång, men vad gör väl det när det ändå bli så gott
har läst någonstans att stärkelsen i riskornet bryts ut i risottonalltmedan man rör i det. serverad till min svamprisotto som jag beställde på en jättemysig familjär vingård
Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, medsvamp och saffran
Lägg torkad svamp i blöt att svälla medan du kokar risotton. Vänd i all svamp eller hälften av svampen i risotton (fördela resterande svamp över risotton vid servering)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.