Ansa och hacka trattkantarellernaoch fräs dem tills de börjar få färg i en gryta med olja. Skala och hacka lök och vitlök och lägg ner i grytan tillsammans med riset och fräs lite till
Tycker vi firar med ett recept på risottoochkantareller. Smaka av med salt och peppar (jag gillar min risottomed mycket peppar så har i ganska mycket, men det gör en ju som en gillar)
Det här är en Risotto jag provsmakat och provlagat fram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det
Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.