Ingredienser Portioner: 4 4 port risnudlar Grönsaker 150 g sockerärtor ca 60 g salladslök 1 röd spansk peppar 2 dl alfalfagroddar Dressing 2 msk sesamfrö 1 dl jordnötssmör 1 dl vatten 1/2 dl sweet chili 3 msk japansk soja 1 tsk ättiksprit (12%) Biff ca 500 g lövbiff 1/2 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker. Mat med brun sås blir just brun på bild ochdärmed inte så vackert att vila ögonen på
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Var där med vårt lilla barnbarn Millian, han är så mysig att ha med sig vi går runt provsmakar på ost och korv som det bjuds på… Vi hittade även en lekhörna där man kan testa bilar och rita fina teckningar
Smaka av med salt och peppar. Vispa ur pannan med vatten. Skär baconet i mindre bitar och hacka löken. Stek lövbiffen hastigt i smör på hög värme, nån minut på båda sidor
Servera lövbiffarnamed teriyakisåsen och bakad eller pressad potatis. De har varit ute hela dagen så Milton somnade innan vi kom och Millian var så trött att han somnade med bullen i munnen när vi fikade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.