Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan, salta och peppra. Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan, salta och peppra. Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskostoch salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Hetta upp en stekpanna till hög värme och stek lövbiffarna hastigt på varje sida så att de får färg. Mat med brun sås blir just brun på bild ochdärmed inte så vackert att vila ögonen på
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll såsen över lövbiffarnaoch strö över klippt persilja. Lägg ut lövbiffarna på ett bakplåtspapper. Var där med vårt lilla barnbarn Millian, han är så mysig att ha med sig vi går runt provsmakar på ost och korv som det bjuds på… Vi hittade även en lekhörna där man kan testa bilar och rita fina teckningar
Servera lövbiffarnamed teriyakisåsen och bakad eller pressad potatis. De har varit ute hela dagen så Milton somnade innan vi kom och Millian var så trött att han somnade med bullen i munnen när vi fikade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.