En hel natt stod den lilla lammsteken i ugnen och gottade. Men det var gott, ochmed alldeles. Drygt nio timmar fick steken stå inne på svag värme tillsammans med
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chilioch skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och. 1 finhackad grön chili
Boquerones – strömming på spanskt vis medchilioch färska örter – perfekt på kräftskivan. Avnjut måltiden tillsammans med kokt potatis eller på kräftskivan
Efter att ha rest i både Thailand och i medelahavsområdet har jag dock fått upp ögonen på bläckfisken som råvara, den är både enkel att tillaga och fortfarande relativt billig att inhandla
Gnid in hela lammstekenmed smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti. Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.