Rör ihop fil, friache eller yoghurt med majonäs, vinäger, sriracha, socker, salt och peppar. Skölj kålen och skär den i tunna strimlor eller grovriv den i matberedaren
Salt ochchiliflingor efter smak. Smaka av att du får en bra balans mellan syra, sälta och sötma. Ställ i kylen en stund innan serveringen, så blir salladen saftigare och smakerna kommer fram mer
Boquerones – strömming på spanskt vis medchilioch färska örter – perfekt på kräftskivan. Avnjut måltiden tillsammans med kokt potatis eller på kräftskivan
Den här gången fick det bli lime, örter, selleri ochchilioch jag passade på att göra en rejäl omgång så jag har lite hemma och så gjorde jag iordning några små flaskor/burkar att ge bort
Efter att ha rest i både Thailand och i medelahavsområdet har jag dock fått upp ögonen på bläckfisken som råvara, den är både enkel att tillaga och fortfarande relativt billig att inhandla
Yes, chipotle i den limesyrliga soppan och jalapeños i de cheddarfyllda brödkringlorna. Alla andra är väldigt välkomna att förlusta er meddubbelchilin i den här rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.