Med detta sagt så vill vi nu skriva om på vilket sätt som vi försöker äta mer hälsosamt, även om vi inte skulle kalla det diet, särskilt som det främst handlar om att man ska äta mer av en hel del saker och inte mindre
När det gäller fett så har jag bytt ut alla lightprodukter mot fullfeta produkter, jag steker mycket i smör, äter kokosfett, har alltid en "klick" sås eller dippsås till maten, detta för att jag blir mycket mättare av detta vilket gör att jag äter mindre portioner
Jag har skrivit mycket om mina erfarenheter efter många och långa dieter och hur min kropp påverkats av dem och jag är glad att fler berättar om sina erfarenheter
Snart är vecka två avdietenavklarad. Idag trodde jag verkligen att jag skulle börja gråta av utmattning, men då står han där, på sidan, hejar, räknar och pushar och så vips
Ett barn med magsjuka får absolut inte dricka sina huskurer med hjälp utav en nappflaska och heller inte använda napp – då detta framkallar kräkreflexer
Resultatet bli mindre mängd mat även då. Kroppen mår bra av att vila från tung matsmältning. Och nog är det en intressant diet alltid som skiljer sig mycket från andra dieter
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Revbensspjäll av Lamm. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan. Djuren är av rasen Åsenfår, som är en gammal allmogeras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.