Smula över fetaosten, gräslöken, solroskärnorna. Rödbetor med fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnornamed lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan
Här är några med smak av solroskärnor. Visst känns det lite extra lyxigt med hembakat bröd. Blanda vetemjöl, bakpulver, solroskärnor och salt i en bunke
ade med torkad frukt och nötter är en riktig favorit här hemma. Igår bakade jag detta filmjölksbröd och tog det jag hade hemma, solroskärnor och russin
Blanda mjöl, solroskärnor och smör i matberedaren med kniven monterad. Bryn färs och lök i en stekpanna med olja tills färsen är smulig och löken blank och genomskinlig
täckt med en fuktig bakhandduk. Snitta dom färdigjästa bröden med en vass kniv och pensla med vatten. 1 påse Finax brödmix surdegsbröd medsolroskärnor. 2 påsar Finax torrjäst (följer med). Blanda påsens innehåll (spara ½ dl till utbakningen) med 2 påsar torrjäst i en skål. Knåda degen 5 min för hand eller med en köksmaskin på medelhastighet. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper eller i två 1½ l formar. 1 påse Finax brödmix surdegsbröd medsolroskärnor. 2 påsar Finax torrjäst (följer med)
Tillsätt yoghurten (mjölkersättningen) blandad med sirapen och rör om till en deg. Mät upp Fibrex, linfrön, solroskärnor, hirsflingor, mjölmix, salt och jäsmedel (spar 1/4 dl ). Skrapa ned degen i en smord långform (1 1/2 l) vars botten först har täckts med bakplåtspapper. 5 dl solroskärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.