1 gul lök 2 tomater 1 röd chilifrukt 1 kruka dill 1 citron, skalet av 2 dl grädde 200 g kräftstjärt 500 g tagliatelle ca 100 g lagrad ost olivolja, till att steka
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Finhacka vitlök och chili och fräs i olivolja. Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vitt vin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Tillsätt rivet citronskaloch smaka sedan av med pressad citron, salt och peppar. Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) och parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.