00 på
kvällen, fick vi reda på då, där ser man. Klubben var för övrigt as cool. En barberar-shop som hade en bakdörr (typ till toa kunde man tro), där var klubben. Vakten stod alltså utanför en frisörsalong hela natten. Detta skulle då anses lite som en "hemlig" klubb, men att dömma av antalet folk där inne va den inte så hemlig.
en förutsättning för den typ avmatlagning jag älskar. Nu tänker jag upprepa mig en smula igen. I all enkelhet är detta något av det godaste jag ätit på mycket länge
Jag kokade en sås på en rejäl bit ädelost och några deciliter vispgrädde med lite köttfond och lite färskmalen svartpeppar och till detta tog vi julskinkan som tärnades fint och fick stekas för att få lite färg och sedan strösslas på tallriken
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Så här gjorde i alla fall jag mina biffar som smakade gott tillsammans med sallad, ugnsbakade körsbärstomater och en enkel kräm av mosad fetaost, turkisk yoghurt och lite ramslökssalt
Det blev ganska mycket chili con carne över så vi gjorde tacos av resterna med en god Guacamole (avocado, salt, vitlök, gräddfil, chiliflakes) och PineappleSalsa som är så sjukt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.