Jag viste inte att Smartson skulle dyka upp med två kuponger, så jag valde ju för ett tag sedan att göra muffins med min nKesella Kvarg rabarber - mycket lyckat
I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. Vi har alltid rökt skinka här hemma och det funkade denna röran alldeles utmärkt tillsammans med, men det går säkerligen fint till vilken sortens skinka ni än föredrar att ha på ert julbord
Skillnaden är väl bara att den älgen man får på tallrikarna där har sprungit i en närliggande skog medan jag måste köpa skav från frysdisken… Denna form av gryta kräver inte många komponenter för att bli god, den är helt enkelt utsökt i all sin enkelhet
· Fortsätt på samma sätt med resten av ballongerna. Hög tid att sätta igång med påskpysslet. Några av dessa bör vara gjorda av choklad, tänkte jag och gjorde därför chokladskålar som passar i äggkoppar
Skillnaden är väl bara att den älgen man får på tallrikarna där har sprungit i en närliggande skog medan jag måste köpa skav från frysdisken… Denna form av gryta kräver inte många komponenter för att bli god, den är helt enkelt utsökt i all sin enkelhet
jag som råkade köpa mig en efterlängtad mandelkvarn häromdagen, fick en idé som testades och den kommer jag att använda mig av igen när det är dags för pannkaka med annorlunda smaker
Jag serverade med vanlig riven ost eftersom vi inte hade någon parmesan hemma. Smaka avmed kryddor. Hade lite lchf-pasta över men har man inte det så blir det gott med kokt blomkål eller strimlad kokt vitkål
Ingredienser. Ägg. Råa lökskal, krokusblad. Gör så här. När du skalar löken som till jansson sparar du dessa och virar in äggen i och tar sedan aluminiumfolie runt om ägget och lökskalet
Inget vidare värde för fiske. Tänkte skriva några rader om mina försök att fiska medhjälpav ekolod. Tittar man på Youtube finns det massor med klipp om detta men jag i skrivande stund inga klipp på några hugg och liknande tyvärr
Snittar på fryst gurka - Årets kocks Creme Fraiche med ingefära & chili - löjrom - piplök - harsyraNu i augusti är ett bra tillfälle att ses efter sommaren, det är många som ställer till fest - kanske en kräftskiva
Ankis far är nämligen lika flitig med att skänka oss tidningar och reklamutskick med recept som han vet inte dyker upp i vår brevlåda, som han är med att göra reklam för vårt kök
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Garnera köttet med apelsinski-vor och rosmarin, och servera med potatis, grönsaker och syltad steklök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.