Men denna dag blev jag sugen på att baka cookiesmed kanel & vanilj istället. Jag älskar egentligen kanel men oftast bakar jag ändå kakor med kakao för att jag brukar vara mest sugen på det
Vilken vacker färg de gav ifrån sig. Dags att fröså lite smarriga växter. Sodaört, djungelgurka, salladsgurka, röd malabarspenat, trädgårdsportlak och isört
Dessa var riktigt goda,så där lite sega som man vill ha cookies men ändå knapriga och med chokladen som smälter i munnen så kan man inte låta bli och ta bara en, nä här blir de ett par stycken
Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
· Fortsätt på samma sätt med resten av ballongerna. Hög tid att sätta igång med påskpysslet. Några av dessa bör vara gjorda av choklad, tänkte jag och gjorde därför chokladskålar som passar i äggkoppar
jag som råkade köpa mig en efterlängtad mandelkvarn häromdagen, fick en idé som testades och den kommer jag att använda mig av igen när det är dags för pannkaka med annorlunda smaker
Ingredienser. Ägg. Råa lökskal, krokusblad. Gör så här. När du skalar löken som till jansson sparar du dessa och virar in äggen i och tar sedan aluminiumfolie runt om ägget och lökskalet
Blanda vetemjöl och bikarbonat och vänd ner det och havregryn i smeten. Den fina grytlappen som kakorna ligger på kommer från snälla Gun som har nätbutiken party cookies 16 kakor250 GRAM MJUKT SMÖR0. 5 DL SOCKER1 TSK VANILJSOCKER1 EKOLOGISKT ÄGG4 DL SIKTAT VETEMJÖL1 DL HAVREGRYN0. Forma 16 bollar av degen och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Cowboy party cookies 16 kakor
Tänkte skriva några rader om mina försök att fiska medhjälpav ekolod. Tittar man på Youtube finns det massor med klipp om detta men jag i skrivande stund inga klipp på några hugg och liknande tyvärr
Snittar på fryst gurka - Årets kocks Creme Fraiche med ingefära & chili - löjrom - piplök - harsyraNu i augusti är ett bra tillfälle att ses efter sommaren, det är många som ställer till fest - kanske en kräftskiva
Ankis far är nämligen lika flitig med att skänka oss tidningar och reklamutskick med recept som han vet inte dyker upp i vår brevlåda, som han är med att göra reklam för vårt kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.