Vispa smöret mjukt med en elvisp en annan skål. Blanda filmjölken med karamellfärgen. Med elvispen på låg hastighet blandar du i mjölblandningen coh filmjölken i äggsmeten
Jo, fram med bakgrejorna och voila – redvelvet cupcakes. Jag är gräsänka i helgen, och efter att ha storstädat lägenheten och sprungit med min bästa vän i affärer satt jag hemma sysslolös
Lägg på ett lager med frosting. Häll i lite av de torra ingredienserna, lite i taget. På med lager två, låt botten vara uppåt så du får en jämn fin tårta
Själv hade jag totalt lyckats med konststycket att missa att det är Valborg idag. Själv har jag ännu en gång snöat in på det underbara bakverket RedVelvet Cake
Därför bjuder jag såklart på Redvelvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Använd rejält med färg – smeten ska bli riktigt ceriseröd
På moderskeppets order resulterade det i redvelvet cupcakes med philadelphiafrosting. Jag tjuvstartade alla hjärtans dag lite idag eftersom mamma bjöd på middag med alla favoriter jag inte kommer träffa på torsdag
Redvelvet är annars en sockerkaka som man smaksätter och ger färg med kakao, rödbeta eller karamellfärg och som man varvar och täcker med cream cheese-frosting
I en annan skål vispa socker och olja med elvisp på medelhastighet, tillsätt äggen ett i taget. Bred den på en av bottnarna och lägg den andra botten på och bred ut frostingen på hela tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.