Snitta kycklingfiléerna på mitten och fyll med skivad mozzarellaoch hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléerna tillsammans i dess sås med potatis/ris och sallad
Smaka av med sambal oelek, salt, peppar och persilja. Måndag idag och en ny vecka har påbörjats. Går ju såklart även att göra med vanliga torskfiléer eller annan fisk
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. De var ju goda men jag var lite osäker på om de skulle vara goda kalla och/eller rumstempererade
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Värm en större kastrull med lite olja i botten, fräs gula löken så den får lite färg och blir mjuk. När allt är klart ta ur köttet ur grytan och lägg upp på ett djupt fat, lägg en skiva mozzarella på alla köttskivor och slå på såsen ovanpå
örtgratäng med kyckling ochmozzarella dök först upp på. Skär kycklingen i bitar och stek dem i smör eller kokosolja med salt och peppar, tills de fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.