Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Smaka av med svartpeppar. Strimla tomaternaoch skiva oliverna. Häll av oljan från tomaterna. Dra av stekpannan från spisen och rör ner crème fraiche, persilja och ansjovis
Resten tillsätter du när du börjat knåda, som du med fördel gör med maskin och i två omgångar. DET HAR GÅTT mer än ett år sedan jag senast bakade med min surdeg
500 g fläskfilé 1 förp Rana Gnocchipops tomat och mozzarella smör, att steka i 1 gul lök, skivad 200 g champinjoner, skivade 8 soltorkadetomater, hackad 3 dl vispgrädde 1 dl hönsbuljong salt peppar färsk basilika
Skiva tomater. Idag åt vi något improviserat och jättegott, köttfärslimpa med tacokrydda, till stekt potatis, och tomatsallad som jag också lägger ut recept till
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.