Emma-Lous Mac ‘n cheese (Sverige) á amerikansk Thanksgiving (vegetarisk gratäng). Tryck "gilla" för att delaEmma-Lous blogginlägg till dina vänner på FacebookFacebook
Rör till en kaksmetDela degen i två delar och rulla till två längder. (Det går lättare om degen får vila en stund i kylen innan utbakning)Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite lätt
Fyll sedan formarna med den smälta chokladen. Ischokladála LCHFRecept till 40-50st200 g 70-86% mörkchoklad100g cocosa ½ dl krossade hasselnötterischokladsformarSmältchoklad över ett vattenbad och rör om till den smällt helt. PÅ bilden ser ni både Ischokladen och Snickers 100g cocosa
Högrevsburgare med coleslaw, bacon, karamelliserad lök, oströra och sallad. Ställ vätskan åt sidan till det bildats ett lager med skum på toppen av skålen
Kokosbollarála LCHFRecept för ca 25 stycken100 g Smör2 dl Kokosflingor + lite till att fullabollarna i2½ dl Mandelmjöl2-3 msk kakaoev 2 msk Kaffe0,5 dl SukrinSe till att smöret är rumstemurerat och blanda smöret och sukrinet med en elvisp, rör sedan ner de resterande ingredienserna och blanda ihop med händerna. Rulla sedan små bollar av smeten och rulla runt i lite kokosflingor och sedan låt de stå i kylen i ca 20 min innan servering. Kokosbollarála LCHFRecept för ca 25 stycken
MUSSLOR À LA PARISIENNE. Kontrollera att alla musslorna är levande - skalen ska vara tätt slutna. Har någon mussla öppnat sig, så slå lätt med t ex ett knivskaft på skalet
Idag har jag och skruttan varit lediga och grabbarna varit på skola/jobb. Igår kväll var jag och Kiron på skolan och gjorde årets temabok, de har ett tema varje år som de arbetar kring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.