Vi tycker förstås att vegetariskt kan man äta varje dag, hela året runt. Men vårt absolut mest populära recept när det kommer till de vegetariska är det som handlar om hur du gör pizza med svartkål, potatis och parmesan
Det blir mer ugnspannkaka över det hela. De recept jag hittills prövat och som jag hittat på olika bloggar har jag alltså inte varit odelat förtjust i, men nu har jag gjort en egen variant på lite annorlunda sätt som jag tycker är helt okej
Alla ingredienserna varvade. Servera med en stor sallad. Det är kul när det är mycket som händer men ibland är det svårt att ens hinna tänka på vad det ska bli till middag
Vi har lagat en helt vegetarisk moussaka för omväxlings skull. Skala och hacka löken. Dela ev tomaterna. Häll tomatblandningen i formen och täck med resten av aubergineskivorna
AmerikanskColeslaw PrintFörfattare. Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
På sistone tycks min vardag har bombarderats av bilder på pizzor från alla håll och kanter. fyra år sedan jag sist gjorde pizza från scratch kände jag att det var god tid för mig att göra slag i saken och ta mig an uppgiften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.