Recept - Mjuk PepparkakaReceptet räcker till en pajform. ) Receptet räcker till en pajform. Blandaalla kryddor och häll i ägg-smeten tillsammans med mandelmjöl blanda ordentligt och ha sedan i bakpulvret och rör om
Fyll sedan formarna med den smälta chokladen. IschokladálaLCHFRecept till 40-50st200 g 70-86% mörkchoklad100g cocosa ½ dl krossade hasselnötterischokladsformarSmältchoklad över ett vattenbad och rör om till den smällt helt. PÅ bilden ser ni både Ischokladen och Snickers 100g cocosa
KokosbollarálaLCHFRecept för ca 25 stycken100 g Smör2 dl Kokosflingor + lite till att fullabollarna i2½ dl Mandelmjöl2-3 msk kakaoev 2 msk Kaffe0,5 dl SukrinSe till att smöret är rumstemurerat och blanda smöret och sukrinet med en elvisp, rör sedan ner de resterande ingredienserna och blanda ihop med händerna. Rulla sedan små bollar av smeten och rulla runt i lite kokosflingor och sedan låt de stå i kylen i ca 20 min innan servering. KokosbollarálaLCHFRecept för ca 25 stycken
Vill du göra det hela lite matigare kan du först göra ett pajskal - på LCHF-vis, glutenfritt eller "vanligt" alltefter önskemål och behov - sedan i övrigt följa receptet
Blandaalla torra ingredienser. Bästa receptet på LCH Frallor. LCHF Frallor. Pensla ev. Lägg bullarna på bakpappersklädd plåt och grädda nederst i ugnen i ca
Blir så smala och fina strimlor på bara nån minut. Recept. 2-3 msk creme fraiche. 2-3 msk creme fraiche. Jag fick ju en lökhackare av mistern för ett par år sedan, den är minst sagt praktisk när man ska göra stroganoff
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
TwitterFacebookTumblrE-postGillaGillaLaddar. Här kommer självklartreceptet på godbiten. Rätten ska ju likna lasagne men har aubergineskivor istället för pastaplattor som bottnar, och fy tusan så gott alltså
Fick besök häromdagen så jag passade på att testa ett nytt recept. Blanda sedan smör, mandel- och kokosmjöl i en bunke till en smulig deg och fördela över äppelbitarna
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Häll upp i portionsformar och låt stå i kylen ett par-tre timmar innan servering. Till efterrätt gjorde jag denna lite nyttigare variant av chokladpudding
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.