Kallmarinerad fläskfilé. Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Vill börja med att säga. Halvera receptet om du inte vill göra storkok. -) Dessutom hittade jag inte min stora gratängform när jag väl behövde den så jag gjorde gratängen i två mindre formar istället
Ställ in fläskfilen i ugnen så att osten smälter och ev. Fläskfile med tomat, mozzarella och basilika (4 personer). 600-800 g fläskfilebit (en hel korv). 600-800 g fläskfilebit (en hel korv)
DAGENS RECEPT 15-03-19. FLÄSKFILÉ MED PAPRIKARIS. Detta är en verkligt snabblagad och god rätt, utmärkt som bjudmat för den som har bråttom och inte kan planera så långt i förväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.