Vilka är era favoriter på asiatiska lunchbufféer. Speciellt lunchbufféer med olika grytor, biff med bambuskott, kycklingi röd curry, fläskfiléspett, jordnötssås, friterade räkor, sötsur sås mm mm
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 msk finhackad färsk ingefära 600 g kycklingfilé 2 msk olja 4 stjärnanis 0,8 dl kinesisk soja 2 dl vatten 1 msk strösocker 2 msk vitvinsvinäger 4 port ris eller annat gryn 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 burk böngroddar (à 280 g) 1 broccolihuvud 225 g haricots verts salt nymalen svartpeppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Marinad. Blanda marinaden och låt fläskfilénliggai den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 0,5 kg fläskfilé, ibitar. 10 prinskorvar. 2 st paprikoribitar. 0,5 dl kinesisk soja. 1 dl rött vin. 2 klyfta vitlökibitar. 1 msk rosmarin. 0,5 kg fläskfilé, ibitar 10 prinskorvar 2 st paprikoribitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad. 2 dl rapsolja 0,5 dl kinesisk soja 1 dl rött vin 2 klyfta vitlökibitar 1 msk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.