Sätt formen i nedre delen av ugnen och rosta i cirka 25 minuter, eller tills potatisen är mjuk, rör om 2-3 gånger under tiden. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 2 600-700 g fläskfilé. 3-4 msk olivolja
Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé 3 tomater 1 pkt bacon 1 stor burk champinjoner 2,5 dl grädde 2 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta Kalvfond Riven ostBryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor
ca 400 g fläskfilé. 4-5 champinjoner. 8-10 medelsstora potatisar. 3-4 msk olivolja till stekning. 3-4 dl riven ost, t ex gouda. 2-3 knapperstekta baconskivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.