Här kommer receptet i alla fall, hela vägen från Lanta Thai Cookery School. När jag var i Thailand senast nu i vintras gick vi en matlagningskurs och lärde oss bland annat att göra en riktig Pad Thai
Jag brukar blanda med hickory-sås, tjockare grillolja, bbq-sås samt grillsås med kakao och chili. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
Sätt formen i nedre delen av ugnen och rosta i cirka 25 minuter, eller tills potatisen är mjuk, rör om 2-3 gånger under tiden. 600-700 g fläskfilé. 3-4 msk olivolja
Ett bland de mest sökta och visade recepten här på bloggen är dubbelmarinerad fläskfilé. Det är ett väldigt gott och enkelt recept som passar både sommar och vinter
Servera fläskfilén i sin sås och servera med de rostade rotfrukterna. Putsa fläskfilén och skär i ca 2,5 cm tjocka skivor. Lägg tillbaka fläskfilén och ev köttsaft i pannan och låt koka med i ca 3 minuter. 700 g fläskfilé. 700 g fläskfilé smör och neutral olja att steka i salt och peppar
The Great Leftovers SandwichChicken CigarsBudweisers evil chickenChicken LollipopsSmokenatorBejing Beer can Chicken-En prisbelönt kyckling från Grill-SMHotwings den enkla vägenBeer can chicken BJ-style
Häll i lite olja och fräs rödlök, vitkål, morot och salladslök på hög värme 1-2 minuter. Pad thai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksås
550 g fläskfilé. 11-2 vitlöksklyftor. 1550 g fläskfilé 2 msk olja till stekning Små broccolibuketter 2 tsk tärnad färsk ingefära 1 röd eller gul lök 1 morot ½ chilifrukt 1-2 vitlöksklyftor ½ dl ostronsås 1 grönsaksbuljong tärning Soya efter smak Mjöl VattenBörja med att strimla fläskfilén i strimlor. Låt koka 1-2 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.