Här kommer ett riktigt bra recept på ett luftigt och gott bröd fylld med antioxidanter. Smula i jästen i en bunke och blanda ut med fingervarmt vatten och salt
Ändrade om litegrann och det blev lyckat. Blanda kvarg och vatten och rör om tills det är slätt. Riv sedan äpplet och blanda ner det tillsammans med äppelmos
En helt underbar limpa med saftigt, mjukt innehåll och härlig skorpa. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
Höstboostningen fortsätter med olika grötar och smoothies till frukost. Den här smoothien gjorde jag en morgon när det kändes extra knöligt att överge den go´a sängvärmen och kravla sig över sängkanten
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
Servera med bröd, granatäppelkärnor, cornichoner och syltlök. Putsa levern och skär den sedan i bitar. Fyll en skål eller form och ställ den kallt till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.