Nåja, snart ska väl nässlorna våga sticka upp sin gröna nästippar ur marken, och jag ska rusta mig med handskar och lägga upp ett litet förråd, både i frys ochpå burk
Åter tillbaka till min gofrukost. Jag måste ändå ge mig själv en klapp på axeln för att ha lyckats åstadkomma något som ändå ser ut och smakar som bröd, när det var just det som var tanken
Blev ett mörkt glutenfrittbröd också förra helgen. Blanda surmjölk med lingon och sirap. Det här tyckte jag var såå gott att jag bra kan göra det åt hemmafolket trots att det är glutenfritt, alltså rekommenderar verkligen det här receptet
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Till frukost blev det mackor med liiiiite bregott, ost, tomat och svart salt. Jag är en riktig brödmänniska, så för mig är det viktigt att brödet smakar gott och har en bra textur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.