Nåja, snart ska väl nässlorna våga sticka upp sin gröna nästippar ur marken, och jag ska rusta mig med handskar och lägga upp ett litet förråd, både i frys ochpå burk
Åter tillbaka till min gofrukost. Jag måste ändå ge mig själv en klapp på axeln för att ha lyckats åstadkomma något som ändå ser ut och smakar som bröd, när det var just det som var tanken
Ochfrukosten. Viktigt är att det ska gå snabbt att göra, och inte låta något (när jag äter på kvällen så är det jobbigt om det ska låta, för vi har en rätt lättväckt Vincent)
Blanda försiktigt. Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Det är så skönt att kunna äta sina favvo-rätter utan att få ont i magen. Den är glutenfri och nästintill komjölkfri (om man inte räknar med parmesan, men den klarar jag av)
Fördela den falska äggröranpåpå en skiva grovt/mörkt bröd (ex danskt rågbröd). Man står sig länge på den här frukosten, får i sig mkt proteiner, bra kolhydrater, bär, vitaminer och mineraler och jag känner inte av hungern för ens jag bör, sådär kring lunch ungefär
Till frukost blev det mackor med liiiiite bregott, ost, tomat och svart salt. Jag är en riktig brödmänniska, så för mig är det viktigt att brödet smakar gott och har en bra textur
Värm påför nybakad känsla. Eller för att lingon och zucchini i kombination i bröd är en superhit. Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.