Brödet går utmärkt att frysa in i mindre bitar. Blanda sedan i rivet äpple, youghurt och honung. Rör om väl och klicka ut i två bakpappersklädda avlånga formar
Smörj en avlång brödform, häll i smeten och strö över grovt dinkelmjöl. Brödet blir extra saftigt av det rivna äpplet, och sedan kommer det små smakexplosioner från hasselnötteroch tranbär
Det har gått lite upp och ner med det för oftast äter jag knäckebrödoch det tycker jag att det finns riktiga goda varianter av i affären (Leksands brungräddade är min favorit
Stekta äpplenmed banan och kokos. Krydda med kanel. Blanda äpplenoch bananer i en skål. Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
För över bakplåtspappret med det färdigjästa brödet till den varma plåten i ugnen. Härligt krispigt på ytan och saftigt inne… Perfekt frukost för oss i sjukstugan och jag tror vi hittat ett nytt favoritbröd
I ochmed att havregrynen, krossen och fröna skållas över natten blir brödet riktigt saftigt. Täck eventuellt brödetmed aluminiumfolie för att det inte ska brännas på ytan
Höstboostningen fortsätter med olika grötar och smoothies till frukost. Äggula innehåller soligt D-vitamin, som vi sannerligen inte varit så bortskämda med den här sommaren
Smaka av med salt och peppar. Stek äpplenaoch rödlöken i smör till en gyllenbrun färg. GÖR SÅ HÄR Putsa bort eventuella senor och överflödigt fett från fläskfilén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.