Strimla de soltorkadetomaterna och riv halloumiosten. Idag får ni ett fiskrecept. Går ju såklart även att göra med vanliga torskfiléer eller annan fisk
DET HAR GÅTT mer än ett år sedan jag senast bakade med min surdeg. Resten tillsätter du när du börjat knåda, som du med fördel gör med maskin och i två omgångar
500 g fläskfilé 1 förp Rana Gnocchipops tomat och mozzarella smör, att steka i 1 gul lök, skivad 200 g champinjoner, skivade 8 soltorkadetomater, hackad 3 dl vispgrädde 1 dl hönsbuljong salt peppar färsk basilika
-) Att torka tomaterna är ju givetvis ett måste och rätt så enkelt även om det tar lite tid. -). Dela tomaterna och lägg på bakplåtspapper, på med flingsalt
Hetta upp en nonstick-stekpanna och lägg i smör och olja och sedan körsbärstomaterna. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.