Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Kalvlevergryta är något jag längtar efter. Svårt att få tag på just kalvlever eller ungnötslever i Singapore, så självklart måste jag äta detta i Sverige
Grönpepparkyckling med soltorkade tomaterRecept för 4-5 personer1 påse frysta kycklingfiléer200g smör2msk dijong senap3msk kinesisk soja2msk grönpeppar (krossa pepparn innan du har i den i såsen)200g bonjour färskost med örter4dl vispgräddeSoltorkade tomaterSkiva kycklingfiléerna på längden en gång så de blir långa och smala och lägg sedan i en ugnsfast form
Rosmarinbombarderad hjortstek med potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin