Glutenfria fullkornsscones (vegan)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g av
  • 75 g vitt rismjöl
  • 4-6 port
  • 250 g (ca 4-4,25 dl) Nilla’s glutenfria fullkornsmix eller se proportioner längst ned*
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk fiber
  • HUSK eller annat finmalet psylliumfröskal
  • 50 g rumstempererat smör eller kokosolja i fast form
  • 1-2 msk honung eller agave (vegan) efter smak
  • 300 g valfri vegetabilisk mjölk eller vatten
  • glutenfritt mjöl, t.ex. rismjöl till utbakningen
  • 125 g teffmjöl (mörk eller ljus)
  • 105 g rårismjöl eller fullkornsrismjöl
  • 20 g Fibrex

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.