Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
De innehåller inget sädesslag, innehåller mycket protein och är glutenfria. Alldeles otroligt goda, med många nyttigheter, blev dagens provbakade muffins
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen. Skala och skiva äpplen och blanda i en skål med de torkade kryddorna och honungen
Först ut är detta glutenfria bröd. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt
Glutenfria tehönökakor (ca 12 st)25 g jäst. 2 dl glutenfria havregryn. 2 dl glutenfria havregryn. Det här är ett av mina favoritbröd, jag kallar det tehönökakor eftersom jag använder mig av mitt recept på hönökakor men bakar ut bröden till tekakor
Kommentarer
eva.johansson-9
ska man ha 4 eller 5? ser super mumsiga ut
Logga in eller Registrera för att kommentera.