Rabarber och kardemumma – paj och kräm
Gourmetbloggen
Gourmetbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 150 g kallt smör
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 krm bakpulver
  • 1 dl råsocker
  • 2 tsk kardemumma
  • 1 nypa salt
  • 2 msk kallt vatten
  • 500 g rabarber,
  • 8 st stjälkar rabarber
  • 5 cm färsk ingefära eller
  • 1-2 tsk torkad
  • 1 st vaniljstång
  • 1,5 dl socker
  • 200 grader och nyp ihop alla ingredienserna till smuldegen.
  • 6 dl vatten
  • 1 1/2 dl socker
  • 1/2 tsk stött kardemumma
  • 600 g tunt skivad rabarber
  • 2 msk potatismjöl
  • 1/2 tsk socker att strö över
  • mjölk till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.