Smula blandningen över rabarbernaochhallonen. Rabarberpaj i månadsskiftet maj-juni har blivit lite av en tradition att göra, så varför sluta med det när rabarberpaj är så gott
Detta är en provpannacotta som jag gjorde på den nya kesellan med rabarber från Arla. Innan serveringen pyntade jag dem med färska hallonoch mörk god choklad som var finhackad
Rabarberochhallondrink. Blev lite inspirerad av Jamie Oliver då han gjorde en drink som riktigt föll mig i smaken, då det va både mjölk ochrabarber i den
Strimla rabarberoch rättika snyggt, lägg sedan i isvatten Finhacka örterna och stek sedan brödtärningarna i olja, blanda örter och de gyllene brödtärningarna
Paj med rabarberochhallon är aldrig fel. 2 dl vetemjöl2 msk socker100 g smörBlanda först mjöl, smör och 2 msk socker till en smuldeg. 4 stjälkar rabarberhallon1,5 dl sockerLägg i frukten och socker i en ugnsfastform. Smula över smuldagen och grädd i ugnen 20 minuter i 225 grader. 4 stjälkar rabarber
underbart fräsch och god. Vi hoppade över limoncellon och kickade i lite extra citronsaft istället. Halvera passionsfrukterna och gröp ur dem i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.