Rökig nötbiff med potatischips och kvargsås!
mikaela.cooper.3
mikaela.cooper.3

Rökig nötbiff med potatischips och kvargsås!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g kvarg
  • 1 tsk stevia
  • 1 tsk sambal olek
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 500 g nötfärs
  • 1/2 msk grillkrydda
  • 2 tsk lökpulver
  • 2 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk hickory liquid smoke

Beskrivning

    Blanda 125 g kvarg, 1 tsk stevia, 1 tsk sambal olek, 1/2 tsk vitlökspulver, havssalt och svartpeppar och ställ in i kylen.

    Blanda till färsen: 500 g nötfärs, 1/2 msk grillkrydda, 2 tsk lökpulver, 2 tsk vitlökspulver och 1 tsk hickory liquid smoke.

    Forma till stora biffar och stek klara eller grilla dom.

    Jag skivade potatis tunt och hade på havssalt, svartpeppar och rosmarin. In i ugnen i 225 grader tills dom blir lite knapriga.

    Servera med sallad och kvargsåsen

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.