För ett tag sen fick jag upp i mitt flöde på insta ett spännande recept på chokladbollar med Ehrmann Protein Pudding, tror kontot heter healtyiishappy_
Kvargbröd. 12 mars 2016 @ 09. 08. God morgon. Jag började min dag med att baka Kvargbröd till frukost. Jag är ju en sådan person som älskar scones, så det här kändes som ett bra, och lite näringsrikare, alternativ
Perfekt att mixa ihop som ett nyttigare fika eller efterrätt. Min väninna Ida introducerade mig till proteinpulver förra sommaren och sedan dess är jag hooked på Body Science Vassleproteinpulver som finns i flera riktigt goda smaker, där favvon helt klart är Päronsplitt som jag blandar med kvarg och äter till mellanmål
Börja med att sätta på vatten till bulgurn och tillaga den enligt förpackningen. Låt grönsakerna steka en stund, lägg i den grillade kycklingen i bitar, häll i fraîche,vatten och krydda efter smal och låt koka ca 10 minuter så att allt blir mjukt
Lägg kycklingbröstet, vitlöksklyftorna, salladsosten och kryddorna i en mixer. Mixa tills att allt ser jämnt ihop blandat och att kycklingen ser lite ut som färs
Men jag kände mig lagom seg när jag väl vaknade till så istället körde jag på "man tager vad man haver-temat" och slängde ihop en något nyttigare variant av chokladmousse bestående av en avokado, en banan och några matskedar kakao som jag mixade
I fredags testade vi att göra chokladmousse på avokado från boken Mera Vego. Jag har testat en annan variant av denna chokladmousse tidigare som jag gillade och denna gjorde mig inte heller besviken