Kungskrabba med pumpacrème och råmarinerade grönsaker samt syrlig gräslökscrèmeoch brödsmulorFina pumpa- och rotfruktstoner möter den sötma som finns i en del champagner, och friska grönsaker ochgräslökscrème syran i samma dryck
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Serveras till löjromoch dess tillbehör. Låt svalna och bryt isär till mindre chips. Gräddas i ugn på 145 grader i ca 30 minuter eller tills det blir krispigt och svagt gyllenbrunt
Skala och tärna mangon. Lägg äggulor, grappa och strösocker i en kastrull. Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.