17 cm,
alla dessa under 500 kr När jag var ute och pluggade internationella omdömen fann jag nämligen att många har en enklare men också tåligare kniv till vardags, men plockar fram sin Global eller Shun för det delikata finliret!
Grillchips är min personliga favorit men för något år sedan så började jag upptäcka att det faktiskt är väldigt gott att använda andra rotfrukter till chips, tex rödbetor och morötter
Oxfilé i en krämig svampsås serverat med friterade morötter, ugnsbakade potatischipsoch morötter. De friterade morötterna är ett roligt sätt att variera morötterna och ge lite extra textur till rätten
Entrecôte med svampsås ochpotatischips är ett perfekt sätt att fira in att det äntligen är helg. Servera gärna med lite grönsaker, jag valde att ugnsrosta körsbärtomater och koka upp lite haricot verts som jag vände i smör och salt
Mina olivträd "blommar", men jag kommer nog inte att kunna titulera mig olivoljeproducent för det ☺Kokt och grillat högrev med gräddig grönpepparsås och lövtunna potatisskivor
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.