Ingredienser Rökig fiskfilé med fänkål och paprika Ger 2 portioner Tillagningstid: 40 minuter 400 g Valfri vit fiskfilè (så som kolja, torsk, sej eller rödtungafilé) 1 st fänkål 1 st röd paprika 1 st gul paprika 2 st rödlök 70 g babyspenat Efter tycke
En klassisk moules frites med tvisten fänkålochrökig aioli. När den är tjock och glansig är den klar för att tillsätta den rökiga chipotlesåsen och lite salt
-) Grillad och kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus. Till det vad som nu verkar vara en sommarklassiker, en sallad med vattenmelon och fetaost
Fänkål har sitt ursprung från Asien och Mellanöstern och är flitigt använd inom naturmedicinen. Anis tillsammans medfänkål rekommenderas för ammande kvinnor eftersom både örterna anses öka mjölkbildningen
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.