Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela den i 30 jämnstora bitar. Värm en torr stekpanna och grädda kakorna efter hand på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Bulgogi betyder eldkött på koreanska och det är inte för att det är starkt utanför att det traditionellt tillagas över eld
Det går ju faktiskt att använda ruccola till annat än i sallad. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Tärna laxen och strimla salladen, lägg i en bunke. Rör ihop crème fraiche, olivolja, äppelcidervinäger, vatten, pepparrot, salt och peppar till en dressing
Tänk vad mat är förknippat med tradition, minnen och vanor egentligen. Här är det ju helt obligatoriskt att njuta av västerbottnisk rökt sik på somrarna
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.