Lyxig lax i romsås med räkor och dill och fem sorters peppar. Bra rätt att imponera med, eller hur. Rätten går snabbt att förbereda och sköter sig sedan själv i ugnen
Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Här är hennes supergoda recept på fisk med räkor och fetaost. – Jag gillar enkla recept med minimal insats i köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.