Röding på halster
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blomkålspuré
  • 1 blomkålshuvud ca 500 g
  • 1 tsk salt
  • 2 dl grädde
  • går bra med mellangrädde
  • 2 msk gräslök
  • finhackad 
  •   
  • Sky
  • 3 msk schalottenlök
  • finhackad
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk strösocker
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk japansk soja
  • 2 msk konc. kalvfond
  • 1 msk maizena redning
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar 
  •   
  • Röding
  • 600-900 g rödingfilé
  • 2 msk rapsolja
  • Salt
  • Peppar
  • Färsk timjan
  • 200 g frysta ärtor 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.