Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser lagar de bästa pizzorna i stan
Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit Chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser bakar de bästa pizzorna i stan
lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Gratinerad chèvre med valnötter och honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Krispigt, salt ochmed smak av både rosmarin och mandel. Den innehåller mycket ägg och keso vilket gör att den mättar bra utan att du känner dig trött och seg efteråt
Vispa samman ägg,mjölk och grädde och krydda med salt och svartpeppar. Toppa med resten av ädelosten. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa och tillsätt vatten, arbeta snabbt ihop till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.