Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
Vispa samman ägg,mjölk och grädde och krydda med salt och svartpeppar. Toppa med resten av ädelosten. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa och tillsätt vatten, arbeta snabbt ihop till en deg
Hösten är som ett ändå stort skafferi av härligheter, speciellt för en baktokig som mig, sen att hösten är som en explosion med alla sina färger är helt underbart och otroligt inspirerande
Serverat med glass och pressad citron. Om någon går i god med sina egna smaklökar genom att rekommendera en eller annan dessert eller maträtt brukar det båda gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.