Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Lägg upp i en serveringsskål, garnera med resterande makadamianötter, örter och lite mer dressing. Rostad pumpa och morot med nötter och kapris- och russindressing
Toppa gröten medrostade nötter, bär och skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
500 g grön sparris. 2 st vitlöksklyftor. 2 msk olivolja. 150 g smör. 150 g fetaost. 0. 5 dl mandelspån. ärtskott. 500 g grön sparris 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g smör 150 g fetaost 0
En bit Brie som var kvar från julafton, fick sällskap i ugnen av rostade nötter med en helt ljuvlig kanelsmakande äppelsirap som jag köpte när vi mustade våra äpplen på Äppelfabriken i höstas
trädgården och sedan nykokta betor medrostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.