Skär bort skinnet från laxen och krydda den runt om med salt och citronpeppar. Fisken fick sällskap av champinjoner, tomater, sparris och en krämigpestosås
Avsluta med grovriven parmesan och svartpeppar på grytan Sen njut. Jag serverade min gryta med baconinlindad sparris(linda ca 3st sparrisar i en skiva bacon, krydda med salt, svartpeppar, lite råsocker och olivolja, Stek i ugn (225 grader) tills baconet ser färdig ut) och en tomat och mozzarellasallad
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Späd på med lite vatten om det blir för tjockt. Hetta upp och smaka av med salt, cayennepeppar och ev mer vin, strö över persilja och servera med en klick aioli och ett mustigt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.