Jag fickutmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igångdirekt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispigachips som serverades till en läckert grillad lax
Låt dem få fin färg. Avsluta med grovriven parmesan och svartpeppar på grytan Sen njut. Till 2 portioner bryn 3-4 st kycklinglårfileer skurna i lagom bitari smör , salt och svartpeppar. Tillsätt en halv burk pesto(jag använde en pesto från matric 130g/burk) samt 1dl vardera av grädde och creme fraiche. Låt grytan koka ihop 5-10 minutertillskycklingen är klar. Jag serverade min gryta med baconinlindadsparris(linda ca 3st sparrisari en skiva bacon, krydda med salt, svartpeppar, lite råsocker och olivolja, Stek i ugn (225 grader) tills baconet ser färdig ut) och en tomat och mozzarellasallad
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
En riktigt god pastasallad att lägga på minnetinför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grilladkyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.